Over mij

8172729433_e1ff219226_bSommige mensen hebben er een hekel aan, anderen krijgen er niet genoeg van: bloggen. Of ze nu op vakantie is, of in de auto zit. Ze kan het niet laten om te bloggen. Het is dan ook haar wens om ooit hiervan te kunnen leven.

Maar het onderwerp vervoer ligt niet zo voor de hand: ze heeft pas sinds een aantal jaar haar rijbewijs gehaald. Met pijn en moeite: zeventig lessen en pas geslaagd bij haar vierde poging. Dit maakt haar verhalen misschien wel zo sterk. Ze komen namelijk allemaal recht uit haar hart. Daarom besloot ze op een gegeven moment om een blog te beginnen. Om andere mensen die in hetzelfde schuitje zitten en bijna de hoop willen opgeven een hart onder de riem te steken.

Vandaag de dag is de Angelina een stuk bekwamer met autorijden, zo heeft ze al verschillende tochten door onherbergzaam ogende landschappen ondernemen. Zo is ze laatst nog in Noorwegen geweest, waar ze kennis maakte met het uitgestrekte landschap. Hier kun je uren aan een stuk door rijden zonder een tegenligger te zien. Ideaal dus om ervaring op te doen. Heel iets anders dan rijden in een drukke stad als Rome.

As we speak, ben ik bezig aan mijn tocht door de Zwitserse Alpen. Wil je weten hoe het mij hier af gaat? Kom dan geregeld terug. Laat ook eens een comment achter!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie