Zoekt u een goede rijschool Kijk dan op https://www.ceesvendrik.nl/

ceesvendrik_logo

Op https://www.ceesvendrik.nl/ vindt u alle informatie over Verkeersschool Cees Vendrik en zijn diensten. Cees Vendrik is een rijinstructeur met veel ervaring in het vak. In de jaren ‘90 is hij begonnen met lesgeven aan mensen om hun rijbewijs te halen. Ondertussen doet hij dit al heel wat jaartjes en is hij in 2011 voor zichzelf begonnen. Zijn klanten vinden dat hij een hele leuk man met humor is die goed uitleg kan geven. U kunt bij Verkeersschool Cees Vendrik uit een aantal pakketten kiezen, waaronder een pakket voor mensen met faalangst. Er is niks mis met faalangst hebben, maar meestal hebben deze mensen wel meer lessen nodig om zich comfortabel op de weg te vinden. Ook hebben ze een speciaal pakket voor mensen die al veel ervaring hebben met autorijden.  

ceesvendrik

Een hele fijne ervaring

Ik heb net mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij Verkeersschool Cees Vendrik. Ik ben erg tevreden over zijn manier van werken. Het is gezellig om met hem in de auto te zitten. Ook is kan hij erg goed uitleggen en geeft hij goede tips en tricks. Ik had iedere keer weer zin om te gaan autorijden. En nu dat ik veilig de weg op kan ben ik erg blij met hem als rijinstructeur.

Meer weten over Cees Vendrik en zijn Verkeersschool

Dit kan op de website van Cees Vendrik. Hier kunt u onder andere vinden wat voor pakketten hij nog meer allemaal verzorgd. Voor eventuele vragen kunt u hem telefonisch bereiken. Of u kunt hem een mailtje sturen.