Wilt u ook een goede palletwagen kopen?

Ik werk nu al jaren lang in het magazijn van een bouwbedrijf. Ik rijd de hele dag alle planken en groter geschut rond in het magazijn. De pallets vind ik het moeilijkst om te verplaatsen, ze zijn altijd zo groot en ook niet bepaald makkelijk om op te tillen met mijn tilwagen. Ik probeer altijd de juiste oplossingen te vinden zonder dat we een palletwagen hoeven te kopen. Tot we erachter kwamen dat het veel efficiënter zou zijn om wel een palletwagen te kopen. Ik zou mijn werk op deze manier veel makkelijker en sneller uit kunnen voeren en we kunnen daarnaast de rest van ons assortiment beter en sneller verplaatsen. Ik kreeg de taak op me om deze palletwagen te kopen, dit bleek nog knap lastig te zijn. Een palletwagen kopen via internet is niet iets wat je zomaar doet. Ik heb gekeken op ontzettend veel sites om de palletwagen te kopen, maar er voldeed eigenlijk geen een aan mijn eisen. Op alle sites had ik wel wat aan te merken, de ene was onoverzichtelijk en op de andere was het aanbod op een palletwagen te kopen heel klein. Veel sites kon ik ook niet eens telefonisch bereiken om mijn vragen te kunnen stellen. Uiteindelijk kwam ik op de site intramatgroup.nl terecht, deze site leek op het eerste oog al heel overzichtelijk. De site bood heel duidelijke informatie aan, wat heel handig was om snel de palletwagen te kopen. Vergeleken met de andere aanbieders was dit bedrijf ook veel beter, omdat ik ze gemakkelijk telefonisch kon bereiken om even wat vragen te stellen. De medewerkers klonken heel aardig en ik voelde gelijk dat hier de klant echt op de eerste plaats stond. Ik kon heel duidelijk de maten en kleuren zien van de producten en de prijzen waren ook zeker niet te hoog. Het was echt een verademing na alle andere sites die ik was tegengekomen. Ik besloot ook nog even snel een mail te sturen over de precieze informatie die ik nodig had en de dingen die mijn baas graag wou weten voor ik de palletwagen zou kopen. De reactie van dit bedrijf kwam ontzettend snel en er werd heel duidelijk uitgelegd waar ik precies aan toe was.

Wij besloten hier onze nieuwe palletwagen te kopen

Toen de palletwagen binnen was gekomen waren we meteen enthousiast over de hoge kwaliteit. Na de palletwagen een aantal weken gebruikt te hebben, kon ik al niet meer zonder. Alles gaat veel gemakkelijker en sneller. Ik had het magazijn van onze winkel weer helemaal in orde maken, zonder mijn lichaam heel erg te belasten door alles te sjouwen. We zijn er heel erg blij mee.

Wilt u ook makkelijk en snel uw magazijn op orde hebben?

Mocht u interesse hebben in dit product, dan kunt u:

  • Even naar intramatgroup.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Kijken of dit bedrijf heeft waar u naar op zoek bent

Wij zijn heel erg tevreden over de service van dit bedrijf en we komen zeker nog een keer terug