Wil jij veilig jouw auto parkeren Amsterdam?

logo parkking

Wil jij veilig jouw auto goedkoop parkeren Amsterdam? Dan ben je bij ParkKing op het juiste adres. Dit is een bedrijf met veel parkeergarages door heel Nederland. Onder andere ook een  grote parkeergarage in Arnhem. De naam van deze parkeergarage is The Bank. Hier heb je een nette parkeergarage in het centrum van Amsterdam. Deze parkeergarage beschikt over 110 parkeerplekken die 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend zijn. De doorrijhoogte is 2.10 meter hoog. Er zijn 4 betaalmogelijkheden: 

  1. munten
  2. biljetten
  3. pinpas 
  4. creditcard

Het parkeren bij deze parkeergarage is €6,00 per uur. Wanneer je een dagkaart haalt is deze €60. Je kunt ook een abonnement voor een maand nemen, een abonnement voor een kwartaal en een abonnement voor een jaar. Dus wilt u langer parkeren? Dan is een jaar abonnement de beste oplossing

parkking

Online een plaats reserveren

Wil jij online een plaats reserveren bij ParkKing Amsterdam? Dat kan via de website. Veel mensen hebben moeite met parkeren in Amsterdam. Hiervoor is ParkKing Amsterdam perfect. Parkeren Amsterdam is door parkeergarage The Bank erg makkelijk geworden. Wat zijn je voordelen eigenlijk als je naar deze parkeergarage gaat? Je hebt veel voordelen een van de belangrijkste is dat jouw auto veilig staat, je in het centrum kan parkeren en je maximaal €60 kwijt bent voor een hele dag je auto parkeren. 

Het adres van de parkeergarage

De postcode van deze parkeergarage is 1017 DA in Amsterdam. De straat waar deze parkeergarage zit heet de Amstelstraat 12.