Wat te doen met uw schadeauto?

Wanneer u schade maakt met uw auto is dat uiteraard erg vervelend en komt daar ook een hoop geregel bij kijken. Zo ook bij de auto van een vriend van mij. Hij heeft zijn auto in de prak gereden en moet nu van zijn auto af zien te komen. Eerder wilde hij proberen de auto in onderdelen te verkopen omdat dit het meeste zal opleveren voor het hoopje auto wat er nog over was.

Het ongeluk

Hij heeft uiteraard een ongeluk gehad met zijn auto waardoor nu zijn auto kapot is. Gelukkig gaat het met hem wel goed en is hij ongedeerd gebleven. Het ongeluk gebeurde als volgt. Hij reed ongeveer 100 meter achter een andere personenauto en naderde een stoplicht, deze stond op het groene licht. Ze hoefde dus niet af te remmen voor de stoplichten terwijl de auto voor hem plots volledig op de rem ging staan. Hij zag dit niet op tijd en kon niet meer uitwijken om zo schade te voorkomen. Hij is links achter op de andere auto geknald en heeft nu zijn hele voorkant van de auto in elkaar zitten.

De schadeauto

Hij heeft nu dus een auto waar hij vanaf moest en is gaan zoeken op het internet om zo nog wat aan de auto over te houden. Zo kwam hij op de website direct-autoverkopen.nl waar ze ook auto’s opkopen die niet meer in een goede staat zijn. Na een telefoontje naar dit bedrijf over het opkopen schadeauto was hij van zijn auto af en had hij direct een bod gekregen. Nu een aantal dagen later hebben ze zijn auto opgehaald en is alles afgehandeld. Nu weer op zoek naar een nieuwe auto.

banner-2

banner (1)

banner-4