Verkeersschool Arnhem de beste rijschool in omgeving Arnhem!

Bent u op zoek naar een rijschool in de omgeving Arnhem? Bij het verkeersschool Arnhem van Cees Vendrik bent u op de juiste adres. Bij onze verkeersschool in Arnhem krijg je les van een gediplomeerd rijinstructeur met jaren ervaring in opleiden. Als je snel gevoel krijgt voor de auto en oog hebt voor het verkeer, dan heb je minder rijlessen nodig om je rijbewijs te halen. Verkeersschool Arnhem van Cees Vendrik doet er alles aan om je goed voor te bereiden op het behalen van jouw rijbewijs.

De opfriscursus

Heeft u voor een lange tijd niet meer gereden en wilt u weer opfrissen ? Bij verkeersschool Arnhem zorgen wij ervoor dat jij weer met een goed gevoel de weg op gaat. De cursus bestaat uit een aantal lessen. Jij bepaalt zelf hoeveel jij er denkt nodig te hebben; in overleg met de rijinstructeur; maar uiteindelijk ben jijzelf degene die beslist. Op een tijd die jou het beste uitkomt.

Lesauto nodig voor rijtest?

Wanneer u een rijtest moet afleggen bij het CBR, hoe komt u dan aan een auto met dubbele bediening? Bij verkeersschool Arnhem kun je uitstekend terecht voor het huren van een lesauto. Daarnaast kunt u kiezen voor de optie om de lesauto gedurende een uur te leren kennen. Dit uur is inclusief aanwezigheid van de instructeur.