Van je sloopauto af 

sloopauto

Het kan altijd gebeuren dat je auto het plots niet meer doet op je oprit en het niet meer waard is om deze te laten repareren. Dat kan bijvoorbeeld zijn wanneer je auto total loss is, de kilometerstand zeer hoog is of er iets defect is aan de auto of motor. Ook bijvoorbeeld wanneer je auto afgekeurd is voor de APK wil je deze natuurlijk ook het liefst weg hebben, of gewoon als deze in jouw ogen rijp is voor de sloop. Dan kun je voor dit goed terecht bij een bedrijf als Corver Kammen, zij helpen jou namelijk van jouw sloopauto af. Zij komen jouw auto gewoon bij jouw adres ophalen en brengen deze naar hun autosloperij. Natuurlijk mag je ook zelf gewoon je auto hier naartoe rijden. Zij zorgen ervoor dat jouw auto opgeruimd wordt en voor de onderdelen krijg je ook nog eens goed betaald. Zo ben jij af van je oude auto en krijg je er ook nog geld voor. 

sloopauto

Gratis ophalen

Wanneer jij graag van je oude sloopauto af wilt, kun je deze dus goed bij dit bedrijf afleveren. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er ineens totaal geen beweging zit in jouw auto en daarom kunnen zij ook gratis jouw auto gewoon ophalen. Dat is natuurlijk fijn voor wanneer je deze niet meer kunt rijden omdat zij gewoon naar jouw adres komen hiervoor. 

Milieuvriendelijke demontage van de auto

De medewerkers van dit bedrijf zorgen ervoor dat de demontage van jouw oude auto milieuvriendelijk en goed gebeurt. Zo hebben zij al jaren ervaring in het demonteren en opruimen van auto’s en weten zij precies hoe zij dit het beste aan moeten pakken. Zij zullen jou dan ook goed helpen wanneer jij van je auto af wilt.