Tip: met kerst uitgaan in Doetinchem

Na vele jaren kerst te hebben gevierd in eigen stad, Winterswijk, besloten we dit jaar meer eens ergens anders kerst te gaan vieren. Dit jaar hebben we kerst gevierd in het mooie centrum van Doetinchem. In Doetinchem hing er toch een andere maar ook aangename sfeer dan in Winterswijk, wat tevens onze eigen stad is. We hebben veel plezier gehad in Doetinchem en bleven tot in de kleine uurtjes.

taxi Doetinchem

Niemand kon de BOB zijn

Omdat we met een grote groep gingen (7 man) was het noodzakelijk om een taxi te regelen vanuit Winterswijk naar Doetinchem en weer terug. Dit omdat het de gewoonte is om bij ons tijdens het uitgaan alcohol te nuttigen. En als je maar 2 glazen op hebt mag je al niet meer rijden. Daarom werd het onmogelijk om iemand de BOB te laten zijn en kozen we ervoor om een taxibusje te bestellen bij  taxi Doetinchem.

taxi Doetinchem

‘’Onvergetelijke kerst gehad in het centrum van Doetinchem’’

Aan de telefoon hoorde we dat een taxibusje bestellen geen probleem was toen we 3 dagen voordat we uit gingen in het mooie centrum van Doetinchem belden naar het bedrijf. Tijdens het telefoongesprek hebben we ook gelijk een locatie en tijd besproken. We moesten alleen even bellen als we klaar stonden op de locatie. Dat hebben we gedaan toen we om 4 uur uit de kroeg kwamen rollen. We zagen de taxi al staan en liepen er daarom ook heen vervolgens. De rit naar huis, Winterswijk, was erg gezellig en we hebben veel lol gehad achter in de taxi. De chauffeur zette voor ons ook nog eens een gezellig liedje op, en uiteindelijk volgde er meerdere. We hebben een onvergetelijke kerst gehad in het centrum van Doetinchem, dit allemaal dankzij de dienst die taxi Doetinchem ons geleverd heeft.