Spanje transport regel je voordelig bij BTA International

Als je binnen Nederland een pakketje wil verzenden, dan kun je vaak prima volstaan met de diensten van PostNL. Je kunt je pakketje afleveren bij een PostNL punt en meer hoef je niet te doen. Het wordt wat ingewikkelder op het moment dat je een groot pakket wilt versturen, maar zolang het binnen Nederland is, dan valt er genoeg te regelen bij de koeriersdiensten die grotere pakketten vervoeren. Maar zodra je pakketten naar het buitenland moet vervoeren, dan kun je niet meer vertrouwen op de standaard postbezorgers die in Nederland actief zijn. Het is ook maar net wat je wilt vervoeren, want een brievenbuspakket dat naar Spanje moet, kun je gewoon bij PostNL afleveren bij de buitenlandse post. Maar een volledige pallet of een container vol met goederen kun je uiteraard niet via PostNL versturen. Dus voor Spanje transport of Duitsland transport, heb je een bedrijf nodig dat bekend is met het verzenden en transporteren van grotere pakketten. Het kan bijvoorbeeld gaan om een enkele pallet (LTL), maar het kan ook zo zijn dat je een complete trailer (FTL) wilt versturen naar Spanje. Voor dit soort Spanje transport kun je een beroep doen op BTA International. Zij kunnen voor jou aan de slag om alles wat je naar Spanje wilt verzenden in orde te maken. Alles wordt dan op de juiste wijze ingepakt en gereedgemaakt voor vervoer. Uiteraard zal de juiste wijze van transport worden gekozen voor het transport. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de goederen die je wilt vervoeren. Ales worden tijdens het Spanje transport van A tot Z geregeld. Ook bij aankomst regelt BTA International alles. Ze hebben de juiste connecties voor opslag of het overhevelen op andere transportvoertuigen. Ook voor de terugweg, indien je ook spullen uit Spanje naar Nederland wilt halen, kun je uiteraard vertrouwen op de expertise van BTA International. Het Spanje transport is dankzij BTA International dan ook goed geregeld. Via de site van bta-international.com kun je alvast zien van welke diensten je gebruik kunt maken en wat voor goederen en pakketten je zoal kunt verzenden via het Spanje transport. Het betreft overigens niet alleen maar Spanje transport. Zo kun je via BTA International ook goederen verzenden naar Duitsland en België. Mocht je dus goederen hebben die naar een van deze drie landen verzonden moet worden vanuit Nederland, dan ben je bij BTA International zeker aan het juiste adres.

Kijk voor meer informatie over Spanje transport op bta-international.com

Mocht je meer willen weten over het Spanje transport, dan kun je in eerste instantie altijd even een blik werpen op de website van bta-international.com. Hier vind je alle ins en outs over het Spanje transport van BTA International. Zo kun je via de site meer informatie vergaren over onderwerpen als: 

  • Transportkosten
  • Op- en overslagpunten
  • Spanje groupage

De transportkosten zijn uiteraard afhankelijk van jouw specifieke transport. Je kunt dan ook gebruik maken van de calculator. Hiermee kun je direct berekenen wat de kosten zullen zijn voor het transport naar Spanje. 

Neem voor meer informatie contact op 

Mocht je na het bezoeken nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met BTA International.