Snel en veilig uw auto particulier verkopen

Er zijn twee manieren om uw auto te verkopen, u kunt uw auto inruilen op een andere auto bij een garage, of u kunt uw auto particulier verkopen. Dit kan onder andere via Marktplaats of één van de vele autoverkoopsites. Wist u dat er een website is, waar u makkelijk, snel en voor de hoogste verkoopprijs uw auto kunt verkopen, zonder dat u te maken krijgt met de vele vragen van particulieren en handelaren? Dit kunt u doen op de website van Bynco.

Hoe werkt het?

Als eerste wordt er een waarde indicatie van uw auto bepaald. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het kenteken en de kilometerstand van uw auto in te vullen op de website van Bynco. Vervolgens maakt een expert een afspraak met u, om foto`s van uw auto te maken en om de auto te beoordelen. Met deze gegevens kan Bynco u adviseren wat de beste verkoopprijs voor uw auto is. Bynco zal vervolgens een advertentie opstellen en al het werk voor u gaan doen. Zo gaan zij bijvoorbeeld alle vragen van potentiële kopers beantwoorden. Wanneer er met u een juiste verkoopprijs overeengekomen is, maakt u een verkoopafspraak met de koper. Dit doet u op het moment en op een locatie die u zelf uitkiest. Dit kan natuurlijk bij u thuis, maar ook bij een van de 750 kentekenloketten in Nederland. De administratie regelt u zelf met de koper, maar voor vragen en/of hulp hierbij kunt u altijd contact opnemen met Bynco. Op deze manier kunt u snel en makkelijk uw auto particulier verkopen.

Een auto kopen via Bynco?

Natuurlijk kunt u ook een auto kopen bij Bynco. Dit biedt meer zekerheid dan wanneer u via de gebruikelijke autoverkoopsites een auto koopt. Alle auto`s op de website van Bynco zijn door een onafhankelijke expert beoordeeld, en zijn allemaal voorzien van een taxatierapport. Tevens krijgt u bij Bynco altijd 180 dagen garantie en 14 dagen bedenktijd op de door u gekochte auto. Wanneer de auto binnen deze 14 dagen toch niet helemaal naar uw wens blijkt te zijn, kunt u deze auto kosteloos terugbrengen. U krijg het volledige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.