Rijschool Bemmel

Rijschool Bemmel is een rijschool die inmiddels al 18 jaar bestaat. De medewerkers van deze rijschool zijn heel erg vriendelijk en leren je op een goede en leuke manier auto rijden. De rijschool is ook aangesloten bij de vereninging rijschool belangen (VRB). Hierdoor kan je als leerling betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit verwachten. Daarom kan je dus ook een hoogstaande rijopleiding verwachten omdat de rijinstructeurs jarenlange ervaring hebben. Dit alles wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Waarom deze rijschool?

Ik heb zelf voordat ik een rijschool uitkoos onderzoek gedaan naar de recensies van de voorgaande klanten. Bij rijschool Bemmel werd verwezen naar een Facebook pagina waarop je de beoordeling van de voorgaande klanten kon lezen. Deze waren erg positief waardoor ik gekozen had om rijles te nemen bij rijschool Bemmel.

Mijn ervaring

Ik was opzoek naar een rijschool waarbij ik zekerheid had en de rijinstructeurs echt kon vertrouwen dit was het geval bij de rijschool in Bemmel. Tijdens mijn eerste les werd mij gelijk duidelijk dat ik een goede klik had met mijn rijinstructeur dit vond ik natuurlijk erg prettig omdat ik goed met hem om kon gaan. Hij legde mij ook alles duidelijk en rustig uit waardoor ik mezelf erg op me gemak voelde tijdens het rijden.