Rijlessen met garantie op succes

Bij rijschool Dekker in Eindhoeven kun je rijlessen volgen voor elk vervoermiddel op de weg. Uiteraard voor een gewone auto, maar ook voor een motor, een vrachtwagen, een personenbus en elk ander rijbewijs in het beroepsvervoer. Er zijn zelfs rijlessen beschikbaar voor mensen die in het verleden grote moeite hebben gehad om het rijbewijs te halen. Daarbij moet je denken aan mensen met autisme, ADHD en faalangst. Rijschool Dekker heeft zoveel vertrouwen in de instructeurs en de leerlingen dat er zelfs een rijbewijsgarantie wordt afgegeven. Als je de eerste vier keren niet slaagt voor het praktijkexamen neemt de rijschool zelf de kosten van het CBR voor zijn rekening.

Rijlessen bij een grote rijschool

Er zijn voordelen verbonden aan het volgen van rijlessen bij een groot bedrijf zoals Rijschool Dekker. Eén van de grootste is dat er nooit een les zal uitvallen. Als een rijinstructeur verhinderd is kan een andere instructeur die les overnemen. En als er een auto kapot gaat is er altijd wel een reserve leswagen beschikbaar. Een ander voordeel is dat je extra vaardigheden kunt opdoen. Rijschool Dekker heeft de beschikking over een simulator van ongelukken. Daar kun je in ervaren hoe het is om betrokken te zijn bij een verkeersongeval. Ook een korte slipcursus is een standaard onderdeel van de rijlessen.

Bijna negentig jaar

Rijschool Dekker is de oudste rijschool van Nederland. Het bedrijf bestaat sinds 1932 en heeft in de negentig jaren van het bestaan aan duizenden mensen rijlessen gegeven. De auto’s die worden gebruikt voor de rijlessen behoren tot de modernste die momenteel op de weg rijden. In de rijlessen leer je uiteraard alle basisvaardigheden die je moet beheersen. Maar je krijgt ook les in het gebruik van de meest moderne besturingssystemen, zoals handsfree bellen, autodrive en navigeren.