Rijd zorgeloos rij private lease

private lease toyota yaris

Als jij een private lease toyota yaris neemt wil je natuurlijk zorgeloos rijden. Dit kan al voor een vast bedrag per maand. Bij private lease wordt alles voor je geregeld en zijn alle kosten inclusief. Het enigste wat je nog zelf moet betalen zijn de brandstofkosten. 

Met zijn uitgesproken uiterlijk is de Yaris een hybride die zeker aan te raden is. Niet alleen is de Yaris vlot, maar ook nog stil en zuinig. Met aandacht voor veiligheid zoals je van Toyata kan verwachten. 

private lease toyota yaris

Vergelijk online

Je kan de aanbiedingen voor toyota yaris private lease makkelijk op de website bekijken en aanpassen waar nodig. Het enigste wat je hoeft te doen is de uitvoering te selecteren, de kleur, contractduur en het aantal kilometers per jaar. Door te vergelijken weet jij dat jij de beste deal hebt gescoord. 

In vergelijking met eerdere designs van Toyota die voornamelijk als saai werden beschreven heeft de Yaris veel meer lef qua vormgeving. Niet alleen oogt de Yaris hip, maar ook erg sportief. Het is al lang geen auto meer alleen voor de ouderen. Met zijn nieuwe frisse, stoere maar vooral zelfverzekerde uiterlijk is de Toyota Yaris geschikt voor een breed publiek. 


Ben je benieuwd naar het huidig aanbod van private lease? Ga naar de website en bekijk de acties en neem vandaag nog contact op. Zo kan jij binnenkort rijden in de sportieve Toyota Yaris.