Peugeot Metropolis kopen voor mijn dochter

Peugeot Metropolis kopen voor mijn dochter

Het rijden op een scooter lijkt me doodeng. Bovendien vind ik het erg gevaarlijk. Statistisch gezien komen er behoorlijk veel mensen om door scooterongelukken. Veel meer dan door ongelukken met de auto. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik het helemaal niet prettig vond toen mijn dochter zei dat ze graag een scooter wil. Tot ze zei dat ze het liefst een Peugeot Metropolis wilde hebben. Een hele tijd heb ik me erg zorgen gemaakt en vroeg ik me af of het wel goed was voor mij en mijn dochter als er een Peugeot Metropolismetropolis-white-5 in de buurt is. Het is namelijk wel een voertuig waarmee je jezelf ernstig kan verwonden. Maar op een dag moet je toegeven als ouder dat je kinderen volwassen zijn en zelf beslissingen mogen nemen. Als zij graag op dit ding wil rijden, dan kan ik haar niet eindeloos tegenhouden. Op ten duur zal ze er toch voor kiezen om er op te gaan zitten en een stukje te rijden. Zolang ik zelf in de gaten houd waar en wanneer dat gebeurt, voel ik me al een stuk prettiger. Daarom heb ik er voor gekozen om haar lessen te geven. Eerst via een rijschool en toen ook nog zelf. Ik kan zelf goed rijden, ook op scooters en motoren, dus het was logisch dat ik haar lessen zou geven. Ze was er heel blij mee en was ook blij dat ik na al haar lessen een Peugeot Metropolis voor haar kocht. Ze moest van mij dan wel een helm op. Ik vind het doodeng als kinderen zonder helm op dit soort dingen rijden, want als je een keer goed valt kun je zomaar je nek breken. Dat is natuurlijk doodeng en wil niemand zien gebeuren.