Oud of nieuw ?

autobekleding

Heb je een oude auto waar je al jaren in rijd maar wil je een wat nieuws kom dan langs voor auto bekleding om zo weer verliefd te worden op je auto. Het eindproduct is gegarandeerd top ze werken hier met echte professionals die al jaren ervaring hebben in het vak met al meer als 27 jaar. 

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste van het hele doel ze gebruiken hier echt leer of kunststof die ze handmatig bewerken dus gegarandeerd kwaliteit op de Italiaanse manier van design op maat gemaakt wat er erg mooi uitziet om zo geen naadjes te zien voor het beste resultaat. Ook hebben ze veel ervaring met oldtimer of andere originele auto’s en zo kun je samen met de designers een goed product maken waar je weer trots op kan zijn om in te mogen rijden. 

Service 

De service is uitermate lijk goed vriendelijk sociaal en goed luisteren naar de wensen van de klant. Geen idee is te gek alles kan met ervaring en ook een liefde voor auto’s zullen ze samen met de wensen van de klant er een mooie draai aan geven en een goed kwalitatief product leveren. Service is erg belangrijk bij dit bedrijf want je wilt ze altijd willen kunnen bereiken om ideeën te bespreken of een einduitspraak te maken. Service is snel ze houden zich aan de afgesproken tijden en nodigen je altijd uit om een kijkje te komen nemen. Ook kun je boten, caravans, stoelen, meubels, alles wat aan vernieuwing toe is kun je hier langs komen. Ze hebben verschillende soorten leer of kleuren zo gek mogelijk kun je het niet bedenken dus heb je interesse in auto bekleding kom dan langs of maak een afspraak via de website.