Opties voor parkeren bij schiphol

Opties voor parkeren bij schiphol

 

Volgende week ga ik een paar weken weg, ik ga naar Frankrijk om daar werk gerelateerde klussen te doen, de vakantie zelf word betaald, maar de rest niet. Vandaag dacht ik na over parkeren bij schiphol. De dag dat ik terug kom heb ik namelijk echt een auto nodig want ik moet gelijk door naar een vergadering die ik niet kan missen, met de trein duurt dit te lang. Het zou dus handig zijn als ik mijn auto kon parkeren bij schiphol. Ik heb even op een site gekeken en parkflydaar hadden ze best wel wat aanbiedingen betreft parkeren bij schiphol. Dit vind ik wel fijn, zo kan ik gewoon rustig met de auto naar het vliegveld, laat ik mijn auto daar bewaakt staan en als ik terug kom kan ik gelijk door. Parkeren bij schiphol is fijner dan hem gewoon ergens in de buurt laten staan, hier zit ik niet echt op te wachten. Het is toch drie weken, een behoorlijk lange tijd. Ik heb er wel zin in, dit is mijn eerste werk reis, ik vlieg naar zuid frankrijk en hopelijk kan ik ook nog een beetje zon mee pakken, zou fijn zijn. In de weekenden ben ik gewoon vrij, dus ik moet nog even bedenken wat ik ga doen. Pas in de tweede week komt er een collega mij vergezellen. Ik moet eerlijk zijn, ik vind haar niet zo heel erg leuk, dus daar zie ik lichtelijk tegen op.