Onderzoek gedaan naar een trekker accu Barneveld

Laatst was ik in Barneveld en op zoek naar een trekker accu Barneveld. Deze vond ik bij Accu Expert aan. Toen ik thuis kwam ging ik gelijk onderzoek doen naar de accu voor mijn auto. Ik had namelijk van iemand die er meer verstand van heeft dat het verstandig is om eens in de zoveel tijd de accu van je auto te controleren. Het maakt namelijk niet uit of je over een nieuwe of oude auto beschikt. Een accu van een auto heeft op regelmatige basis onderhoud nodig en dient geregeld gecontroleerd te worden. Daarom ging ik gelijk aan de slag om mijn accu te controleren.

logo (1) 889_LMFV 53520 909_COMP 1

Voordat ik hiermee aan de slag ging deed ik de motor uitschakelen. Vervolgens koppelde ik de accu los. Gelijktijdig koppelde ik de negatieve kabel het eerste. Ik rook zelf niet, maar het is ten zeerste aan te raden om niet te roken tijdens deze werkzaamheden aangezien het kan voorkomen dat bepaalde gassen vrijkomen die slecht reageren met vuur. Je dient ook gelijk je huid te wassen indien het in aanraking komt met eventuele resten van de accu. Tot zover de waarschuwingen. Nu verder met de werkzaamheden die ik heb uitgevoerd. Vervolgens heb ik de uiteinden van de batterij schoongemaakt met een speciale borstel. Hierna heb ik gelijk alles gedroogd met apparatuur dat daarvoor geschikt is.