Lees hier meer over Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport is een bedrijf met heel veel diensten. Zo kan je hier de hulp inschakelen voor een bedrijfsverhuizing. Maar ook het verzenden van veel goederen die verpakt zitten in containers, daar kan je ook dit bedrijf voor inschakelen. Voordeel is dat dit bedrijf een zeer groot wagenpark heeft, dus voor elke klus wel een passend vervoer.

Een tijd terug hadden wij een zeer grote bestelling gekregen en deze moest met spoed verzonden worden. Gelukkig hadden wij dit al eerder ontvangen en wisten wij precies wat wij moesten doen; naar het bovenstaande bedrijf bellen.

Snel geholpen door Gebr. Vermeer Transport

Vrij snel na ons telefoontje werd er al actie ondernomen. De containers waar wij onze goederen in op hadden geslagen werden door een speciale hijskraan op een vrachtwagen gezet. Nadat alles was opgeladen kon de vrachtvervoerder op pad. Een paar uur later was alles al geleverd en daar waren wij zeer tevreden over.

Wij hebben ons geen zorgen hoeven maken over deze levering. Vooral omdat wij weten, uit eigen ervaring, dat dit bedrijf zeer goede diensten verleend. Zij zorgen ervoor dat alle opdrachten netjes en op tijd worden uitgevoerd. Tevens is het mogelijk om 24/7 van hun diensten gebruik te maken. De medewerkers die hier werken weten wat hun taken zijn en zorgen eer ook voor dat deze op een zeer goede en nette manier worden uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en zullen zeker in de toekomst vaker een beroep op hun doen.