Laadpalen

laadpalen

Laadpalen

Bedrijfslaadpalen stimuleren mensen elektrisch te rijden

Er zijn in het algemeen maar weinig bedrijven die NIET te veel CO2-uitstoten. Vooral ook omdat ze vaak niet weten hoe ze dit milieuvraagstuk moeten oplossen. De meest praktische en snelle manier om het milieu een goede dienst te bewijzen, is door het plaatsen van laadpalen bij bedrijven. Lees hieronder meer over laadpalen op zakelijke locaties.

Hoe elektrisch rijden interessant maken?

U kunt als bedrijf mensen stimuleren om over te stappen op elektrisch rijden door voldoende laadpalen op uw parkeerplaatsen te zetten. Zo ontstaat er niet steeds een vervelende stoelendans wie op de laadplekken mag staan. Als u als bedrijf laadpalen laat installeren bij al uw vestigingen, laat u zien dat u als ondernemer en werkgever het milieu echt serieus neemt. En u krijgt er als ondernemer ook wel iets voor terug. We noemen de voordelen in de volgende alinea’s.

Laadpalen staan gelijk aan service!

Als u als bedrijf mogelijk een negatieve impact heeft op het milieu, is het plaatsen van laadpalen een goede compenserende maatregel. Zo stimuleert u in elke geval uw medewerkers om voordelig elektrisch te gaan rijden. Ze weten dan dat ze bij u terecht kunnen om zich tegen zeer geringe kosten naar hun werk en terug kunnen verplaatsen. Dat is natuurlijk service voor medewerkers. Maar u kunt hiermee ook service bieden aan klanten en leveranciers. Als uw bedrijf goede laadpalen heeft, is dat voor alle elektrische rijders zeker een stimulans om de schone auto te pakken en uw bedrijf te bezoeken. En daar is het uiteraard allemaal om te doen.

Duurzaamheids imago uitstralen

Het plaatsen van bedrijfslaadpalen is ook zeer goed voor uw groene uitstraling. U laat hiermee zien dat u het welzijn van het milieu hoog in het vaandel heeft staan en dat ook de ernst van de staat van ons milieu u zorgen baart. U laat dus zien dat elektrisch rijden een kleine, maar noodzakelijke, stap is om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen en liefst ook het tij te kunnen keren.

Subsidie aanvragen voor laadpalen

Voor iedereen is er de mogelijkheid tot het aanvragen van subsidie voor het plaatsen van laadpalen. Zoals, het de Nederlandse overheid betaamt, zijn daar wel enkele voorwaarden aan verbonden. Welke subsidies u exact kunt ontvangen, kunt u het beste navragen bij de gemeente waarin u woont. Laadpalen hoeven in principe geen kostbare investering te zijn. Maar we hopen wel dat u hem doet! Wilt u meer weten over het laten plaatsen van milieuvriendelijke laadpalen bij uw bedrijf? Stuur ons een berichtje via het contactformulier op onze website.