Is shortlease een optie voor mij?

Het hebben van een auto is ideaal. Je kan gaan en staan waar jij wilt en je hoeft nooit meer op iets anders te wachten. Om die reden hebben veel mensen een auto. Sommigen hebben een auto voor privégebruik, anderen voor het werk. Vooral als je je auto nodig hebt voor je werk is het belangrijk dat je er ook daadwerkelijk een hebt. Het kan soms voorkomen dat je plots geen auto meer hebt. Dat kan komen doordat je je auto hebt verkocht en nog geen nieuwe hebt of als je auto bijvoorbeeld kapot gaat en je voor een langere tijd geen auto tot je beschikking hebt. Hoe moet je dan nog naar je klanten komen? Gelukkig is er nu een oplossing voor: shortlease!

Shortlease

Shortlease is de oplossing als je voor een korte periode een auto nodig hebt. De meeste leaseauto’s hebben een contract van vijf jaar of soms langer. Dat heb jij natuurlijk niet nodig. Je hebt een korte tijd nodig om te overbruggen. Om die reden is het een top idee om een auto te shortleasen! Je kan een auto al vanaf één maand huren bij Blankert shortlease. Je zit nergens aan vast. Als je de auto niet meer wilt hebben, dan kun je eenvoudig het contract stopzetten. Je hebt dus zelf alle vrijheid om de auto te gebruiken. Het is eigenlijk ook jouw eigen auto. Hoe ideaal is dat?

Welke auto’s zijn er?

Er zijn een hoop verschillende auto’s die je kunt shortleasen. Zo kun je onder andere een Opel shortlease of een Volvo shortlease. Naast een Opel en een Volvo kun je bij Blankert Shortlease nog meer verschillende personenauto’s en zelfs een caddy’s huren.