Ik was op zoek naar een leuke bakfiets via het internet

Ik was op zoek naar een leuke bakfiets via het internet

 dolly_logo

Ik zie steeds meer mensen fietsen en wou het toch een zelf gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn zodat ook ik een fiets kon kopen. Aangezien de kosten voor een nieuwe fiets voor mij vrijwel te duur zijn heb ik het steeds overgeslagen. Tot dat ik bij Dolly Bikes terecht ben gekomen en ik gelijk wist dat een bakfiets een stuk goedkoper kan zijn als dat ik had verwacht. Gelukkig hoef ik me nu geen zorgen meer te maken dat ik niet meer fietsen kan want via de website kan ik gemakkelijk kijken naar de kosten van een bakfiets. Ik had het alleen niet verwacht dat de kosten van een bakfiets aan de lage kant waren anders had ik het uiteraard veel eerder aangeschaft. Via het internet kan je een tal van bedrijven vinden waar ze een bakfiets aanbieden maar aangezien ik de kosten te hoog  vond ben ik vrij snel verder gaan zoeken. Nu dat ik maar al te goed weet dat een goede bakfiets helemaal niet duur hoef te zijn weet ik goed dat ik het veel eerder had moeten doen. Sinds het moment dat ik de bakfiets namelijk gekocht heb kan ik de auto laten staan om naar het werk toe te gaan en scheelt het mij een hoop geld. Zo kan ik zonder problemen de bakfiets pakken en naar het werk rijden zo geniet ik er nog steeds van om de bakfiets te pakken. Aangezien ik het zelfs nog leuk begin te  vinden om de fiets te pakken probeer ik het zo vaak mogelijk te blijven doen zodat ik goed in vorm kan blijven. Gelukkig blijven de kosten om de bakfiets te laten maken als het nodig is ook aan de lage kant waardoor ik me helemaal geen zorgen meer hoef te maken.