Hoe vind je een bobber winkel?

Zundapp onderdelen

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor een bobber motor te gaan, is het wel zo fijn om te weten waar je al jouw onderdelen kan halen. Gelukkig kan je online gemakkelijk een bobber webshop vinden waar je alle onderdelen en materialen op je gemak kan bekijken en eventueel vergelijken. Dus of je nu op zoek bent naar motor parts Kawasaki of van een harley davidson, grote kans dat je het daar kan vinden. 

Hoe duur is het?

Als je jouw keuzes wilt baseren op de prijs van de motor is het fijn om te weten of het goedkoper is om een bobber te kopen of een normale motor. Je zal natuurlijk gelijkgaan voor de bobber maar ook hier zit dan weer verschil. Zo is het ene merk duurder dan het ander merk en dat zie je ook bij de onderdelen. Een Honda zou tussen de 1000 en 1500 euro zijn terwijl een Yamaha al vanaf 900 euro verandert kan worden. Het gaat hierbij om veranderingen waarbij het zadel, de spatborden, de lichten etc zijn ontworpen als vervanging voor de originele onderdelen. Er zijn zowel goedkopere als duurdere opties voor het bouwen van een Bobber. Stel je koopt een Harley Davidson, dan hoef je niet meteen ook een Harley Davidson vering te kopen. Je kan dit eventueel bij een ander goedkoper merk dan aanschaffen. 

Over het algemeen zijn er onderdelen gemaakt speciaal voor een bobber, dat hoeft alleen niet te betekenen dat je deze dan ook perse moet gebruiken. Daarbij moet je ook rekening houden met jouw eigen ervaring en vaardigheden. Een bobber maken is namelijk niet zeer makkelijk. 

Wat ga je veranderen?

Als je nog nieuw bent in de bobber wereld is het beter als je klein begint. Denk hierbij aan het veranderen van de wielen, zadel, handvaten, spiegels en lampen. Hierbij behoud je dus de meest belangrijke dingen waardoor de motor kan rijden. Je verandert alleen wat aan de uitstraling. Dit is niet alleen makkelijker maar ook nog eens goedkoper. Het is ook gemakkelijker om motor gashendels kopen dan een nieuwe uitlaat.