Gaatje of scheurtje in dashboard? Kies voor dashboard reparatie

Schade aan het dashboard? Hoewel de meest bekende schade aan de auto waarschijnlijk krassen en deuken zijn, kan het ook voorkomen dat er schade aan je dashboard ontstaat. Wat is schade aan het dashboard? Het gaat hierbij vaak om een gaatje of scheurtje in het dashboard. Omdat je hier als bestuurder altijd naar moet kijken is het wel zo fijn dat deze schade gemakkelijk hersteld kan worden. Een dashboard reparatie wordt gedaan door echte vakmensen die weten wat er nodig is voor een snel en kwalitatief herstel.

Scheuren en gaatjes aan het dashboard worden volledig onzichtbaar hersteld. Dit gebeurt met een speciale methode dat door echte specialisten wordt uitgevoerd. Het gebeurt regelmatig dat ingebouwd apparatuur na verwijdering schade achterlaat. Deze schade valt op en kan ook groter worden. Het is dan ook belangrijk om hier iets aan te laten doen.

Zo werkt een dashboard reparatie

Wat gebeurt er bij een dashboard reparatie? Er is een makkelijke oplossing voor gaatjes tot maximaal 3 cm doorsnede en scheurtjes van maximaal 4 cm breed. Eerst wordt het dashboard grondig gereinigd.  Daarna wordt het scheurtje of gaatje gevuld met een vulmiddel. De volgende stap is het maken van een mal van vloeibaar rubber om de structuur van het dashboard na te bootsen. Met de mal wordt er structuur aangebracht op de plek van beschadiging op het dashboard. Vervolgens wordt er een dashboard-coating gebruikt om het geheel af te werken in de juiste kleur. Zo is er sprake van een onzichtbaar herstel en kun je weer genieten van een mooi dashboard.