Cooper S, een zeer leuke en pittige wagen

Cooper S

Vanaf dat wij een Cooper S hebben gekocht, zijn wij vaak op stap. Deze wagen van het Cooper Smerk Mini, heeft zeer veel luxe aan boord. Je moet het echt een keer met eigen ogen zien, hoeveel er in zo een kleine auto zit. Wij vinden deze auto zo super rijden dat wij regelmatig op de weg te vinden zijn. Je zit voortreffelijk in de sportstoelen die erin zitten. Maar ook de mogelijkheid om het dak open te zetten, dat sprak ons aan.

Wij hebben deze wagen bij Cars by Lex gekocht. Zij hebben een showroom met meerdere modellen staan en hier zijn wij wezen kijken. Vooral het model cabrio sprak ons meteen aan. Lekker het dak open met warm weer en de zon op je hoofd voelen tijdens het rijden. 

Een zeer mooie uitvoering van een Cooper S

Cooper SAl jaren droomden wij ervan om een eigen auto aan te schaffen. Helaas was dat er nooit eerder van gekomen. Vooral omdat wij beiden nog aan het studeren waren en daar het geld hard voor nodig hadden. Inmiddels hebben wij de studie helemaal afgerond en bedien een zeer leuke baan gevonden.

Op de website van Cars by Lex hebben wij een zeer mooie Cooper S gevonden, hier wilden wij wel naar komen kijken. Gelukkig wonen wij in de buurt van Waalwijk, dus een afspraak hadden wij hier zo gemaakt. Een vriendelijke medewerker verwelkomde ons toen wij deze showroom binnen liepen. De auto die wij op het internet hadden gezien was er nog, maar ook heel veel ander mooie modellen en merken. Hier hadden wij niet op gerekend, want om nu een keuze te maken zal best wel moeilijk worden. 

Na ons bezoek aan de garage hadden wij twee Mini’s waar onze interesse wel naar uit gingen. Wij hebben hier een nachtje over geslapen en uiteindelijk een keuze gemaakt.