Code 95 is een echte aanrader!

Welkom op mijn blog. Vandaag ga ik jullie vertellen over code 95. Mijn broer is al jaren lang vrachtwagen chauffeur. Hij doet dit na al die jaren nog steeds met veel plezier. Helaas is mijn broer een half jaar geleden ontslagen, bij zijn werkgever. Hij baalde hier ontzettend van omdat hij altijd hard werkte voor zijn baas. Natuurlijk ging hij weer opzoek naar dezelfde baan, maar bij vele bedrijven kwam hij pas in aanmerking als hij een code 95 cursus ging volgen. Mijn broer vond dit maar niks, maar hij had geen keus. Uiteindelijk besloot hij om zo’n cursus te gaan volgen. Zodat hij weer in aanmerking kon komen, voor een baan als vrachtwagen chauffeur. Samen ging ik met mijn broer zoeken, naar een bedrijf die les geeft in deze cursus. Na een tijdje internet te hebben bekeken. Kwamen wij terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk. Deze site sprak ons aan, en mijn broer besloot om bij deze verkeersschool zijn cursus te gaan volgen!

Een zeer groot succes!

Mijn broer heeft de cursus gevolgd, en dat met groot succes. Binnen een week heeft hij de cursus behaald en daar is hij heel blij mee. Twee weken later had hij alweer een fulltime baan gevonden, als vrachtwagen chauffeur. Uiteindelijk is code 95 heel belangrijk geweest voor mijn broer! Opzoek naar een goede verkeersschool? Neem dan een kijkje op de bovenstaande link.