Brommer gestolen en nu op zoek naar een nieuwe

timthumb (2)Brommer gestolen en nu op zoek naar een nieuwe

De brommer van mijn vriend was gejat en hij was er echt stuk van. Dit snapte ik wel want het was echt een goede brommer en hij had er veel tijd in zitten. Hij is echt iemand die altijd bezig is met onderdelen zoeken en kopen voor zijn brommer, hij was er altijd mee aan het sleutelen. Hij had hem ook goed op slot gedaan maar de volgende dag was de brommer echt weg. Gelijk aangifte gedaan natuurlijk maar de kans is klein dat ze hem ooit nog vinden. Ook erg raar hoe ze het slot hebben weten te kraken, maar de criminelen van tegenwoordig kunnen alles. We zijn nu aan het kijken naar een nieuwe brommer. Er is wel een mooie site die veel mooie brommer s heeft en ik weet zeker dat hij er daar een van gaat komen. Ik ken het merk en het merk is erg betrouwbaar, dus ik weet zeker dat hij goed zit als hij dit gaat doen. Ik heb de link al naar hem door gestuurd maar volgens mij heeft hij het nog niet gezien. Hij is vooral nu bezig met zijn oude brommer, hij is er nog erg kapot van. Ik hoop dat ik hem met de link wat kan opvrolijken, hij heeft het geld om een nieuwe brommer aan te schaffen, dus dit moet vast goed komen. Hij raakt altijd erg gehecht aan materialen, best wel gek eigenlijk, ik heb dit helemaal niet.