Autoschade in Delft is zo gefixt

Een tijdje geleden hadden mijn man en ik een ongelukje met de auto. De koplampen waren kapot en die moesten snel gemaakt worden. Daarom moest ik snel opzoek naar een reparateur. Ik woon in Delft dus ik moest hier ook een bedrijf zoeken. Thuis ben ik snel gaan kijken op mijn computer. Ik zocht op autoschade Delft en kwam en ik ben meerdere websites af geweest. Maar een site daarvan bleef hangen in mijn hoofd. De website waar ik het nu over heb is autoschade-direkt.nl. Een erg mooie site, dat is de reden dat ik hier ging kijken. Op de site stond genoeg informatie.

Erg tevreden met de reparatie

Ik kon hier bijvoorbeeld de tarieven vinden, informatie bij schade en nog veel meer. Ik zag al snel dat de tarieven erg mee vielen. Leuk voor de portemonnee maar niet het belangrijkste. Dat vind ik namelijk de service en alles moet natuurlijk goed gemaakt worden. Ik heb wat recensies gelezen en kwam er al snel achter dat dit bedrijf alles goed geregeld had. Ik heb een afspraak gemaakt en ik kon al snel langs komen. De reparatie was zo gepiept en ik kon al snel mijn auto ophalen. Dat was natuurlijk mooi en daarbij was de prijs erg laag. Ook is er een garantie van twee jaar, dit kan natuurlijk altijd van pas komen. Zo kon ik weer snel de weg op. Hartstikke fijn dus! Hierom adviseer ik mensen die in de buurt van Delft wonen hun autoschade te laten repareren door dit bedrijf.