Allerlei alternatieven voor het ogenschijnlijke monopolie van parkeren te Schiphol

Het uitzicht over de prachtige Alpen
Het uitzicht over de prachtige Alpen

Vers teruggekomen uit de Alpen leek het mij en mijn nieuwe vriend een heerlijk idee toch nog snel samen een vakantie te boeken. Ik was in mijn eentje door Zwitserland getrokken en na een maand of twee weer achter mijn bureautje op kantoor te zitten werd het wel weer tijd om de benen te strekken en even snel een last-minute te boeken. Mijn vriend en ik zitten nog steeds in de fase dat we elkaar leren kennen en dit was de eerste keer dat we er samen vandoor gingen. Beiden konden we enkele dagen vrij nemen en besloten we het ervan te nemen, dat ticket was snel geboekt!

Vele opties te boeken via gratisparkerenschiphol.nl

Omdat we toch wel een beetje aan de centjes moeten denken, ging ik voor vertrek nog eens het web op, alwaar ik de website gratisparkerenschiphol.nl trof. Dit is dan ook de reden voor mij dit blog te schrijven, want degenen met een interesse in vervoer hebben hier wel echt iets aan. Sinds enkele jaren hebben zich namelijk een heel aantal bedrijven op de markt gestort om een alternatief te bieden aan het parkeren op het vliegveld zelf. Dat kan namelijk aardig in de prijzen lopen, en op andere parkeergelegenheden rondom onze landelijke luchthaven kan het vaak vele malen goedkoper.

Mocht je toch graag op Schiphol zelf willen parkeren, dan kan dat natuurlijk ook altijd via gratisparkerenschiphol.nl, want je kunt er altijd een kortingscode krijgen, bijvoorbeeld voor Smart Parking bij Schiphol zelf, of er van andere acties gebruikmaken. Voor mij is dit dan ook een heel handige website, vooral omdat je eindelijk inzichtelijk krijgt dat er geen sprake meer is van een monopolie, je hebt er vele diensten die het parkeren van je auto terwijl jijzelf op vakantie bent een stuk goedkoper weten te maken. Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan een valet service!

Parkeren-nabij-schiphol
Aanrader: bezoek deze website echt als je voordelig uit wilt zijn!