Al vijf lessen bij Rijschool Snel Utrecht gehad

rijschoolAl vijf lessen bij Rijschool Snel Utrecht gehad

 

Ik ga een heel leuke zomer tegemoet, ik heb enkele leuke dingen in het vooruitzicht namelijk. Niet in de laatste plaats is er het vooruitzicht dat ik mijn middelbare school ga afronden, eindelijk – na zes jaar op de middelbare ben je het op een gegeven moment echt wel zat en wil je weleens wat anders natuurlijk. Daarnaast is er nog het heuglijke gegeven dat ik achttien ben geworden en ik dus aan mijn rijlessen ben begonnen. Ik zit bij Rijschool Snel Utrecht, waar mijn oudere zus ook ooit heeft gelest en wat zij mij echt aanbevolen heeft. Van wat ik uit haar verhalen mee kreeg is het een heel goede rijschool, en inmiddels heb ik dit ook zelf aan levenden lijve kunnen ondervinden. Na nu vijf lessen gehad te hebben bij de Rijschool Snel Utrecht is de verwachting dat ik er nog maar een stuk of twintig nodig zal hebben, alvorens ik op mag gaan voor mijn examen. Ik heb mijn theorie ook vast afgenomen en die heb ik in ieder geval al in de zak. Nu kan het echte werk dus al bijna beginnen en ik kan echt niet wachten! In de zomer ben ik dus, als alles volgens planning gaat, geslaagd voor de beide aankomende examens en ben ik vrij, wel drie maanden lang. De eerste maand ga ik keihard werken en daarna ga ik er met vrienden lekker een maand lang tussenuit. Hopelijk met de auto!