3 tips voor je zoektocht naar een nieuwe Treeplank voor je bedrijfswagen

Treeplanken zijn geschikt voor bijna elk voertuig. Toch zie je ze vaak voornamelijk gemonteerd onder vrachtauto’s, bussen en bedrijfswagens. Dit heeft een reden, een treeplank biedt namelijk extra ondersteuning. Een Treeplank voor je bedrijfswagen kan daarom voor een onderneming extra voordelig zijn. Een Treeplank voor je bedrijfswagen is namelijk multifunctioneel en voegt echt iets toe aan je bedrijfswagen. Je kunt er net wat makkelijker mee instappen of jouw wagen schoon houden. Maar voor welk model moet je dan gaan. Want helemaal voor bedrijfswagens is het aanbod groot. Daarom zetten wij de 3 beste tips voor je op een rijtje. Zodat jij dé perfecte treeplank voor jouw bedrijfswagen vindt.

Waarvoor is een treeplank geschikt?

Treeplanken zijn geschikt voor bijna elk voertuig. En specifiek voor de bedrijfswagen is de treeplank bijna altijd wel geschikt. Maar voor een aantal gevallen zijn ze extra geschikt. Voor een op service gerichte chauffeur is het namelijk extra handig. Door de treeplank kan je snel in en uit stappen en de klant optimaal bedienen. Ook voor de ondernemer die efficiënt wil werken maar geen concessies wil doen aan zijn functionaliteit, veiligheid en representativiteit is de treeplank een geschikte optie. Een treeplank maakt je wendbaarder en straalt vertrouwen uit. Als laatste is de treeplank ook geschikt voor de edele en elegante chauffeur dit veel in en uit zijn bedrijfswagen stapt. 

Instappen in stijl met een Treeplank voor je bedrijfswagen

Een Treeplank voor je bedrijfswagen heeft niet alleen praktische voordelen. De treeplank brengt ook uiterlijke voordelen met zich mee. Vaak wordt de Treeplank voor je bedrijfswagen dan ook getypeerd als elegant en representatief. Tegenwoordig is het aanbod aan treeplanken ook nog eens groot waardoor je zo ver kunt gaan als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een Treeplank voor je bedrijfswagen met verlichting of een treeplank met een in het oog springende kleur. Als je minder van het uiterlijk vertoon bent kun je ook gaan voor een inschuifbare treeplank. Dit is ook nog eens praktisch voor wanneer je in kleine ruimtes moet parkeren. 

Een treeplank veilig en stevig monteren aan jouw bedrijfswagen

Belangrijk is wel wanneer je een treeplank gaat of laat installeren aan je bedrijfswagen(s) dat je dit veilig en stevig doet. Doordat je deze voor je bedrijfswagen gebruikt zul je hier ongetwijfeld veel gebruik van maken en hier veel gewicht op laten rusten. Om ongelukken te voorkomen wil je er daarom voor zorgen dat je de treeplank veilig monteert. De montage van een treeplank is grotendeels hetzelfde als die van een sidebar en is in combinatie met een handleiding en montageset goed zelf uit te voeren. Heb je hier niet te tijd of kennis voor? Laat een treeplank dan installeren door een professioneel. Dan weet je zeker dat het veilig is.